Qtrans in de steigers

Yes, onze nieuwe website is live! Het is één van de vernieuwingen die we binnen Qtrans hebben doorgevoerd. Want achter de schermen zijn we hard bezig om ons bedrijf een nieuw likje verf te geven. Wat kan je allemaal verwachten?

Nieuwe website
Oké, die was dus geen verrassing meer. Mooi is ie hè? Wij zijn er zelf in elk geval behoorlijk tevreden mee. Op onze nieuwe website komt duidelijker naar voren waar we nou precies van zijn. Bovendien hebben we onze klanten een prominentere plek gegeven. Zo beschrijven we onder portfolio de cases waar we het meest trots op zijn en worden klanten bij een samenwerkingsjubileum in het zonnetje gezet.

Klantenlogin
Maar dat is nog niet alles. Binnenkort krijgen onze klanten namelijk ook toegang tot de klantenlogin. Op hun persoonlijke pagina zijn alle werkdocumenten, procesbeschrijvingen, handboeken, auditrapporten en certificaten terug te vinden. Weg met de ordners die kwijt kunnen raken! Hulde aan het digitale tijdperk!

Blogs
Wij zijn gek op helpen. Daarom delen we vanaf nu regelmatig waardevolle inzichten, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring met het vakgebied, in onze blogs. Heb je een leuk idee voor een blog of wil je stiekem gewoon gratis tips? Geen probleem! Als je ons mailt, gaan we aan de slag om er een mooi verhaal van te maken. Volg ons op Linkedin, zodat je er nooit eentje mist.

Teamuitbreiding
Heb je al op de pagina over Q-trans gekeken gekeken? Dan heb je onze toppers (wij zelf dus) vast al gezien. Waar Q-trans de eerste paar jaren nog de eenmanszaak was van Patricia, hebben zich in de loop der tijd ook Esther, Henny en Brechje aangesloten. Met zijn vieren vormen we nu een gezellig en gedreven team, dat zich elke week weer inzet om het beste resultaat te bereiken voor onze klanten. Benader ons gerust voor een kop koffie, want we vertellen (iets te) graag waar we mee bezig zijn!

Kortom, we zijn bezig met een stel mooie vernieuwingen. Stay tuned en laat je verrassen!

Door | 2018-03-31T17:11:01+00:00 maart 31st, 2018|successen vieren|Reacties uitgeschakeld voor Qtrans in de steigers