Wij zijn een team van enthousiaste consultants 

En we helpen je graag bij het opzetten en certificeren van jouw kwaliteitsmanagementsysteem

 

Neem contact met ons op

Qtrans

Qtrans is opgericht in 1996 en sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan met het opzetten, implementeren en certificeren van kwaliteitsmanagementsystemen. We voelen ons bevoorrecht dat we al aan zo veel mooie bedrijven een bijdrage hebben kunnen leveren. Dat hebben we altijd samen met onze klanten gedaan, want wij geloven in het opbouwen van een warme en langdurige relatie. Klanten werken dan ook vaak al meerdere jaren met ons samen, sommigen zelfs al 20 jaar!

We helpen je graag bij het inrichten van een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de Europese- en ISO normen.

We zijn specialist op het gebied van Projectbegeleiding, branchegerelateerde (advies)trajecten en het oplossen van vraagstukken.

We geven graag trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen

25+ jaar

Ervaring

Opgericht in 1996 door Patricia de Wilde

35+

Tevreden klanten

Waarvan sommige al meer dan 20 jaar klant bij ons zijn

15

Normen

ISO-9001, ISO-14001, ISO-27001, ISO-45001, BRC, GMP, GDP en meer!

Ons team

Patricia de Wilde

Oprichter/directeur & specialist transport en logistiek

In 1997 ben ik als zelfstandig adviseur gestart met Bureau Qtrans BV. Door mijn jarenlange werkervaring in de mobiliteitssector richtten de werkzaamheden zich in eerste instantie met name op branchegerelateerde adviestrajecten. In de afgelopen jaren is Bureau Qtrans echter uitgegroeid tot een adviesbureau met diverse aandachtsgebieden.

 

Esther Berkelmans

Senior consultant voedselveiligheid

Met een meer dan 25 jaar werk periode op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit is Esther onze expert voor het begeleiden naar voedselveiligheidssystemen zoals BRC Food en BRC Storage & Distritbution, FSSC22000 en HACCP. Na jarenlange ervaring als inspecteur en senior consultant heeft zij ook werkzaamheden verricht als lead assessor bij certificeringen op gebied van BRC Food en HACCP. Zij kent als geen ander processen die komen kijken bij de certificeringen.

Tim Barelds

Senior consultant informatiebeveiliging

Tim is onze Senior consultant met 8+ jaar ervaring in de internetindustrie en expert in de begeleiding voor ISO9001, ISO14001 en ISO27001