Normen en diensten

Qtrans biedt diensten aan op het gebied van de volgende internationale en Europese normen.

Kwaliteit

Het in kaart brengen en beschrijven van processen is één van de uitdagingen waar groeiende bedrijven mee te maken krijgen.

Wij zijn specialist in het op maat maken, implementeren en onderhouden van ISO-9001.

Informatiebeveiliging

Voor ieder bedrijf is informatiebeveiliging steeds belangrijker en ook steeds meer opdrachtgevers vragen specifiek om een ISO-27001 certificering. Wij begeleiden u bij het gehele traject van risicoinventarisatie tot certificering en het onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Voedselveiligheid

Heeft u dagelijks te maken met het hanteren of opslaan van levensmiddelen? Wettelijk heeft u dan te maken met diverse eisen, daarnaast zijn er tal van certificeringen om aan te tonen dat uw bedrijf voedselveilig werkt zoals ISO-22000, FSSC-22000, BRC, IFS Logistics en SKAL.

GMP Cosmetics 

BRC Consumer products. Retailers hebben de plicht om ervoor te zorgen dat ze veilige producten aanleveren aan de consument die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving.

Medisch

Medicijnen en medische toebehoren voor menselijk gebruik. Ze kunnen de levenskansen van patiënten en hun kwaliteit van leven verhogen. Wel moeten producten veilig zijn voor de patiënt. Rolstoelen, injectienaalden, en prothesen. Dit zijn allemaal voorbeelden van medische hulpmiddelen. Normen: ISO-13485 en GDP.

Gezondheid en veiligheid

OHSAS 18001, ISO-45001 en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) zijn normen met een vergelijkbaar doel: het verminderen en beheersen van arbeids- en veiligheidsrisico’s..

Laten we samenwerken!

We helpen je graag bij het opzetten van jou kwaliteitsmanagementsysteem.

Ik ben blij dat we ooit de beslissing hebben genomen om te certificeren voor 27001. Het helpt mijzelf in ieder geval enorm om gestructureerd steeds weer nieuwe verbeteringen door te voeren.

Meer informatie over kwaliteit managementsystemen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.