Over Qtrans 2018-04-03T08:21:47+00:00

Over Qtrans

Qtrans is opgericht in 1996 en sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan met het opzetten, implementeren en certificeren van bedrijfsvoeringsystemen. We voelen ons bevoorrecht dat we al aan zo veel mooie bedrijven een bijdrage hebben kunnen leveren. Dat hebben we altijd samen met onze klanten gedaan, want wij geloven in het opbouwen van een warme en langdurige relatie. Klanten werken dan ook vaak al meerdere jaren met ons samen, sommigen zelfs al 20 jaar!

Ons team

Net zoals we niet zonder onze klanten kunnen, kunnen we ook niet zonder ons eigen team van specialisten. Dit zijn ze!

Patricia de Wilde

Oprichter/directeur & specialist transport en logistiek

In 1997 ben ik als zelfstandig adviseur gestart met Bureau Qtrans BV. Door mijn jarenlange werkervaring in de mobiliteitssector richtten de werkzaamheden zich in eerste instantie met name op branchegerelateerde adviestrajecten. In de afgelopen jaren is Bureau Qtrans echter uitgegroeid tot een adviesbureau met diverse aandachtsgebieden.

Esther Berkelmans

Specialist voedselveiligheid

Met een meer dan 25 jaar werk periode op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit is Esther onze expert voor het begeleiden naar voedselveiligheidssystemen zoals BRC Food en BRC Storage & Distritbution, FSSC22000 en HACCP. Na jarenlange ervaring als inspecteur en senior consultant heeft zij ook werkzaamheden verricht als lead assessor bij certificeringen op gebied van BRC Food en HACCP. Zij kent als geen ander processen die komen kijken bij de certificeringen.

Henny Vogelenzang

Specialist arbo en veiligheid

Passie voor techniek en alles wat daarmee samenhangt is de rode draad in de carrière van Henny. Materiaal en mensen zijn daarin een centrale factor. Hij is onze expert is als het gaat om te komen tot een adequaat managementsysteem voor arbo en veiligheid zoals ISO45001, OHSAS18001, ISO14001 en VCA*. Techniek en duurzaamheid is inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werkzaamheden zoekt hij de balans tussen veilig, duurzaam en economisch.

Brechje Kuiper

Medewerker bedrijfsvoering

Brechje is onze medewerker bedrijfsvoering. Achter de schermen van Qtrans zorgt zij ervoor dat onze eigen processen strak verlopen. Haar brede interesse en tomeloze energie zorgen ervoor dat ze alles oppakt. En op de energie die ze dan nog over heeft speelt ze graag een potje volleybal!

Wil jij een van onze specialisten inzetten voor jouw bedrijfvoeringssysteem?
Neem dan snel contact met ons op!

Naar contact