Over Q-trans

Q-trans is opgericht in 1996 en sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan met het opzetten, implementeren en certificeren van bedrijfsvoeringsystemen. We voelen ons bevoorrecht dat we al aan zo veel mooie bedrijven een bijdrage hebben kunnen leveren. Dat hebben we altijd samen met onze klanten gedaan, want wij geloven in het opbouwen van een warme en langdurige relatie. Klanten werken dan ook vaak al meerdere jaren met ons samen, sommigen zelfs al 20 jaar!

Ons team

Net zoals we niet zonder onze klanten kunnen, kunnen we ook niet zonder ons eigen team van specialisten. Dit zijn ze!

Patricia de Wilde

Oprichter/directeur & specialist transport en logistiek

In 1997 ben ik als zelfstandig adviseur gestart met Bureau Q-trans BV. Door mijn jarenlange werkervaring in de mobiliteitssector richtten de werkzaamheden zich in eerste instantie met name op branchegerelateerde adviestrajecten. In de afgelopen jaren is Bureau Q-trans echter uitgegroeid tot een adviesbureau met diverse aandachtsgebieden.

Esther Berkelmans

Specialist voedselveiligheid

Met een meer dan 25 jaar werk periode op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit is Esther onze expert voor het begeleiden naar voedselveiligheidssystemen zoals BRC Food en BRC Storage & Distritbution, FSSC22000 en HACCP. Na jarenlange ervaring als inspecteur en senior consultant heeft zij ook werkzaamheden verricht als lead assessor bij certificeringen op gebied van BRC Food en HACCP. Zij kent als geen ander processen die komen kijken bij de certificeringen.

Tim Barelds

Senior consultant

Tim is onze Senior consultant met 8+ jaar ervaring in de internetindustrie en expert in de begeleiding voor ISO9001, ISO14001 en ISO27001

Werken bij Q-trans

Vacature

Wil jij aan de slag voor Bureau Q-trans en meewerken aan het opzetten, implementeren en certificeren van kwaliteitsmanagementsystemen die gericht zijn op het waarborgen van integrale kwaliteit? Neem dan contact op via patricia@qtrans.nl.

Wil jij een van onze specialisten inzetten voor jouw kwaliteitssysteem?
Neem dan snel contact met ons op!

Naar contact