Q-trans heeft de afgelopen maanden niet stilgestaan. Logistiek dienstverlener en specialist in gekoeld vervoer JOCOTRANS sleept in korte tijd BRC Storage & Distribution certificaat op AA level in de wacht.

JOCOTRANS verzorgt voor diverse vlees-, horeca- en kaasbedrijven het transport. Het is belangrijk dat deze klanten erop kunnen rekenen dat JOCOTRANS aan de strengste voedselveiligheidsnormen voldoet. Het behaalde certificaat voor Transport en Opslag garandeert de hoogste kwaliteit van voedselveiligheid en is internationaal erkend door het GFSI (Global Food Safety Initiative) en de Europese Retail Organisatie (CIES).

In de maand maart ging JOCOTRANS niet alleen op voor het BRC certificaat, maar zat zij ook midden in een verhuizing naar een nieuwe locatie. Dankzij de verhuizing was er enige haast geboden bij het behalen van het certificaat. Q-trans had de benodigde audits, het kwaliteitsmanagementsysteem en de training van de medewerkers snel op orde om het mogelijk te maken om in de maand van de verhuizing het BRC S&D certificaat te behalen.

JOCOTRANS is trots op het BRC certificaat en het diverse klantenbestand van de logistiek dienstverlener kan met een gerust hart hun waardevolle lading door JOCOTRANS laten vervoeren.

 

Published On: juni 3rd, 2020 / Categorieën: successen vieren / Label: , , , , , , , , , , /

Deel dit artikel