Informatiebeveiliging

Voor meer en meer bedrijven is informatiebeveiliging een belangrijk onderwerp aan het worden. Dit beperkt zich niet meer tot de medische sector of financiële sector maar voor ieder bedrijf dat omgaat met kritische bedrijfs- en/of klantinformatie.  Ook steeds meer opdrachtgevers hebben specifieke eisen ten aanzien van informatiebeveiliging.

ISO-27001 is een internationale norm over informatiebeveiliging. Het gaat hier niet alleen over persoonsgegevens maar ook andere (bedrijfs)kritische gegevens. Daarnaast geeft ISO-27001 richtlijnen om de processen binnen uw organisatie in kaart te brengen met het information security management system (ISMS). Dit managementsysteem wordt toegevoegd aan het kwaliteitshandboek dat Q-trans samen met u opzet.

Met een certificering voor ISO-27001 laat u aantoonbaar zien dan informatie bij u in goede handen is.

Q-trans begeleidt u bij het gehele traject van risicoinventarisatie tot certificering en het onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Sinds februari 2021 is Tim Barelds gecertificeerd als lead auditor voor ISO-27001:2013 dus heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek over informatiebeveiliging / ISO-27001 dan helpt Tim u graag verder.

Tim Barelds
Tim@qtrans.nl
0630632401

Published On: maart 10th, 2021 / Categorieën: successen vieren /

Deel dit artikel