ISO-22716

Qtrans en Roekl Packaging zijn een samenwerking aangegaan voor de begeleiding naar, en het behalen van het GMP voor Cosmetics (ISO-22716) certificaat. Fase 1 is inmiddels met succes afgerond en de voorbereidingen voor Fase 2 zijn in volle gang.

Over Roekl Packaging

Roekl Packaging is een jong bedrijf opgericht door de broers Sander van Roekel en Joost van Roekel. In 2020 zijn ze gestart met hun eigen inpakbedrijf in Veenendeel onder de naam Roekl Packaging. De core business van Roekl is het inpakken en afvullen van voeding en vloeistoffen. Daarnaast hebben ze een crunchmachine voor het crunchen van producten voor de levensmiddelenindustrie. Hiervoor heeft Roekl reeds het FSSC-22000 certificaat.

De weg naar GMP voor cosmetica

Naast voeding wil Roekl een nieuwe markt aanboren en gaat uitbreiden naar het afvullen en verpakken van cosmetica. Roekl heeft hiervoor de hulp van Qtrans ingeschakeld om te helpen bij het proces naar ISO-22716. We hebben hiervoor afgesproken dat we het traject pragmatisch oppakken gezien het huidige kwaliteitssysteem al goed werkt en ISO-22716 als aanvulling hierop gerealiseerd kan worden. Deze aanpak heeft zich bewezen in een goede externe audit fase-1 waarbij er uitgesproken is door de externe auditor alle vertrouwen te hebben in de fase-2 audit (certificeringsaudit).

Meer weten over ISO-22716?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of mail direct naar info@qtrans.nl

Published On: mei 10th, 2021 / Categorieën: successen vieren /

Deel dit artikel