Projectmanagement

Bureau Q-trans beschikt over jarenlange leidinggevende werkervaring in de mobiliteitssector. Dit betekent dat Bureau Q-trans binnen uw organisatie probleemloos een coördinerende rol kan innemen. Projectbegeleiding, branchegerelateerde (advies)trajecten en het oplossen van vraagstukken is hiermee in vertrouwde handen.

Samenwerken begint met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin onderzoekt Bureau Q-trans samen met u welke vorm van begeleiding het meeste rendement oplevert. Uitgangspunten voor een goede samenwerking zijn voor Bureau Q-trans:

  • aantoonbaar structureel kwaliteit leveren;

  • adequate overdracht van kennis en kunde;
  • optimale balans vinden tussen uw directe bedrijfsbelangen en uw afnemers;
  • aandacht voor de interne organisatie en haar mensen;
  • de projectmanager heeft de coördinerende rol;
  • gespecialiseerd in branchegerelateerde adviestrajecten;

  • veel projectervaring in de mobiliteitssector.

Cases

Case I
Een geslaagde overname

Vader Piet vond het tijd om zich terug te trekken uit het familiebedrijf.  Zoon en dochter draaiden al geruime tijd mee en kenden het bedrijf dus niet alleen van huis uit, maar ook in professionele zin.

Overname slaagt dankzij hulp van buitenaf

Case II
Een soepele bedrijfsoverdracht

Overnames, bedrijfsopvolging en fusies zijn geen zaken waarin een organisatie snel ervaring opdoet. Voor de zittende ondernemer speelt de kunst van het loslaten.

Bedrijfsoverdracht: een stapje terug of een grote stap vooruit?

Case III
Oprichting BOVAG Truck & Trailer

Patricia de Wilde was onder meer verantwoordelijk voor de oprichting van de afdeling onafhankelijke Truck & Trailer bedrijven: de afdeling voor merkonafhankelijke reparateurs van trucks en trailers.

Eigen onderdak voor universele reparateurs

Zie verder met Q-trans

Naar contact